SWEDISH HOUSE MAFFIA!!!!







Vi stod typ i mitten lååångt fram först, men sen fick jag så ont av alla slag och armågar så vi gick upp till läktaren och drack lite vatten. Sen var de fullsmockat på golvet, så vi stod kvar på läktaren resten av konserten! Det var nog bland det bästa jag sett ;)
Puss!

Trött!



♥♥♥♥

Lite nervös inför Fredag.. wonder why.. :D

Funderar på att dra till solariumet!



Jag vill blir brun igen. Känner mig alltid så äcklig då man är jätteblek. Nästa så att man känner sig lite sjuk faktiskt, alltid mycket snyggare med lite färg, enligt mig :)
Finns ett superbra och billigt solarium inne i stan, där får man färg och priset är inte dyrt alls :) Brukar ni sola? Jag försöker att inte göra det så mycker eftersom det inte är bra för kroppen! ^^
Puss!

Dagens tips!

Svar på frågor!

Varför är du så snygg? hehe
btw är du singel?
 
Okej så här ligger de till, everything from the beggining. 
För länge sen träffade jag en kille som jag blev helt sanslöst förälskad i, vi hade daglig kontakt, och jag tror nog ingen har sett mig så glad som jag var då han skrev till mig. Vi sågs dock inte så ofta, dels för att han jobbade rätt mycket. Men då vi sågs så var jag världens lyckligaste flicka. Jag var nog ganska blyg då jag var med honom men det vara för att mitt hjärta slog så fort då jag var med honom. Vi träffades under flera månader och jag var super kär, jag tror nog inte att han fattade hur mycket jag verkligen tyckte om honom! Sen en vacker dag för någon månad sen så bara slutade han att skriva. Detta gjorde att jag fattade att allt inte stod rätt till så jag slutade också skriva till honom. Det gjorde så ont i mitt hjärta när jag förstod att det var heeelt over. Men de finns ingenting att göra åt saken. Nu i efterhand så önskar jag nog att jag varit med delaktig och berättat hur allt verkligen låg till. Men det finns ingenting att göra åt det nu :)

Sen efter de är allt helt osäkert men ja, jag är singel! :)
Awww tack :$
 
Så gamal bild! 

Försöker sova..

Men just nu så går de bara inte, har för många tanken som snurrar runt i skallen, as usually. Försöker vara posetiv och glad hela tiden, och just nu är det för ovanlighetens skull ingen, INGEN som har sett igenom mig. Går runt med 1000 frågor i skallen, Varför? När? Hur? Om jag bara kunde få fram svaren utan att behöva fråga hade se känts lite bättre, men det löser sig.

Idag var Jag, Adam och Kim hemma hos Magnus och firade Adams kusin som har fyllt år, det var en supermysig kväll i alla fall :) Sen kom vi hem för 1 timme sedan ungefär, jag hör bara massa snakningar och sovande vänner runt mig. Och jag? Yeaaaah jag ligger här och bloggar som en tok, men de kanske inte vore en sån dum ide att få lite sömn också ;) Mer update tomorrow. Sov sött mina vänner :)
Puss!


Sminka mig och iväg!

Just nu är jag hemma hos pappsen och käkar. Har duschat och fixat mig inför kvällen utgång, wiiie. Är super taggad :) Idag var jag hemms hos Johan, jag somnade på hans soffa och han väcker mig efter nån timme och säger att han gjort middag :) Så söt, underbar vän man har. Sen drog jag direkt hit efter en mys middag ^^

Kvällen kommer bli toppen, festa galet :) 
Hoppas eran kväll blir super :)
Puss.
 

Världens bästa artist!

Jag vet inte hur länge jag har älskat honom som artist. Han är så sinnessjukt bra + att alla hans texter berättar precis hur jag mår, det finns alltid någon låt som passa perfekt in på mig. Jag bara älskar älskar älskar honom. Jag önskar att jag en vacker så skulle få gå och se honom, han är så underbar! :') Min största dröm är få träffa honom.. 
Hans röst är så vacker.
Puss.

Smile and move on.

I'm really sorry..
 
 

Utgång + middag!

Hej. Igår hade jag inte alls tid att blogga, var nämligen hos Adam med, Kim, Andreas, Jonas och Steffie. Vi förade lite innan vi drog ut på krogen och Steffie åkte hem :/ Det var en sinnessjukt rolig kväll med skratt så man fick magrutor. Efter krogen drog jag Adam och Kim hem till dem och slaggade. Fast först gick vi till donken såklart ;) 
HAHAH illa..
Idag hade jag utceckligssamtal själv, utan mina päron för första gången, skönt. Det gick bra och jag är nöjd :) Efter de drog jag till Adam och spelade tv-spel och duschade, innan jag drog vidare mot Stand för att äta Tasty Thai med Andreas och Andreas haha. Sen blev det en mys promenad i stan med dem och kollade parfymer innan vi drog hemåt.
Nu sitter jag här och skriver lite samt kollar på tv-serier.
Puss.
 
 
 

Hahaha så min humör.

Brukar ni kolla på William Spetz? Rekomenderar det stark, skrattar så jag får magrutor varje gång som jag kollar.. hahaha! Han lägger upp så sjuka videos, t.ex. det här:
 
 
 
Hahah den är så rolig, kanske mara jag som tycker det, men kan inte sluta garva.. Dagens tips alltså!

Skulle jag vara söt som en Ailien?

Steffie står i Duschen, jag och Alex sitter och håller henne sällskap i duschen, såklart använder vi webcam för att fördriva tiden lite ;) Hahah dessa två människor är heeelt otroliga, kan typ inte sluta skratta, Alex tar ego pix, Steffie sjunger mest sjuka och vidriga sakerna i duschen, jag tar bilder med Webcameran. Den perfekta trion haha.. 
 
 
 
HAHAH detta är den sjukaste ever..
 
 
 

Call of duty black ops 2!

Nu finns Black ops 2 ute i butikerna. Har ni köpt eller tänk köpa det? Jag och brorsan ska köpa de, så jävla awesome, vi sitter och spelar COD på vårt xbox nu, love tidsfördriv! Men vi önskar vi hade förbeställt spel helvetet, haha.. men det löser sig nog, vi får se vad alla som ska spela idag säger om det, tror det är en succé ;)
 
 
SNart ska jag börja åka till Steffie för att umgås lite med henne ett tag. Sen får vi se vad kvällen slutar någonstans. Är Ledig ändå tills nästa Tisdag ;) Mohhaha!

Trygg Hansa!

 
Har ni någon gång använt er av Trygg Hansa? Av någon anledning. Har fick ett brev hem av dem för en vecka sen eller något, angående ett ärende som jag var delaktig i 1997. Haha bättre sent än aldrig! Jag kontaktade dem och ska vänta på att någonting posetivt ska hända. Men jag väntar och väntar och väntar, men det verkar absolut inte att gå framåt över huvud taget. Men ska inte klaga, de är vbäldigt hjälpsama och väldigt duktiga på sitt jobb, absolut. Så jag skulle faktiskt rekomendera att ringa dem om det är något problem, exakt vad jag gjorde och det är verkligen super trevliga. Så nu får vi hoppas att detta går framåt! 
Wish me luck!
 
 

Orkar inte sminka sig innan skolan?

Jag orkar aldrig gå upp tidigare på morgon och fixa mig jättemycket innan det är dags att röra sig mor plugget. Men känner mig lite ofräsh om jag bara kliver upp, klär på mig och går. Så jag brukar bara använda lite foundation i ansiktet, det gör att man får en jämn hud och inte är jätteblek som jag brukar vara så jag går upp :) 
Sen kan man bara ta eyelines vid ögonlinjen om man vill så ser man ännu lite piggare ut. 
Testa om du inte har orken på morgonen, tar bara 2 minuter max! :)
Puss!
 
 
 
 
 
 
 

Chansa eller inte chansa, det är frågan.

Jag har en fråga som jag verkligen vill ha svar på, men jag är rädd att inte få någon respons, att jag bara blir sårad som jag ställer frågan. Jag är en sån person som hellre går och funderar och mår dåligt än att ställa en ja eller nej fråga. Man tror inte det om mig, för jag berättar alltid för mina vänner hur de ska göra, vad som är bäst och så. Men  jag berättar det för dem för att det själva ska må bättre, men jag skulle aldrig våga ställa mig framför den personen jag menar, bara kolla honom i ögonen och fråga rakt ut. Aldrig. Jag framstår som mycker modigare än vad jag egentligen är.
 
Men nu till jsälva problemet. Om jag frågar och får ett nej, är jag rädd för att jag ska må sämre än vad jag gör, eller ännu värre, att vi tappar kontakten helt. Men om jag får ett ja, är jag nog den lyckligaste tjejen i världen. Kanske bör tilllägga att detta inte har med förhållanden att göra. 
Jag vet inte om jag vågar chansa eller inte, vad skulle ni gjort? 
 

Godmorgon!

Jag vet helt ärligt inte vad jag hålle rpå med. Jag går upp klockan 9 på morgonen för att sätta mig i köket och plugga? Jag börjar bli lite orolig för mig själv om jag ska vara ärlig, fine det är jättebra att man pluggar men jag tror jag gör det för att jag inte vill hinna tänka på vad som händer i mitt liv just nu. Vill bara köra på i ett race så jag inte hinner märka vad som händer, stannar jag upp och tänker vad jag egentligen hålle rpå med, kommer jag förmodligen må ganska dåligt. Men det är ingenting som någon vet egentligen!
 
Snart ska jag börja åka till skolan, sen ska man väl hem? Både morsan och brorsan är sjuka och jag sitter mitt i smeten och väntar på att jag ska blir sjuk jag med, haha! 
Puss.
 

Go'natt

Ska upp tidigt till skolan imorgon så fattar inte hur klockan alltid hinner bli två på natten, den var ju nyss elva.. Känner att jag måste sova tio på kvällen om jag ska upp till skolan dagen efter, annars blir allt som lärarna sägen en stor fet gåta. Imorgon ska jag plugga klart allt jag har kvar i skolan, wish me luck. Läs bli facebook istället.. Nej men shit var oansvarig jag är..!? Ska plugga, ska plugga, ska plugga! 
Sen insåg jag lyss att klockan blir inte mindre för att jag sitter och skiver ett blogg inlägg som egentligen är helt meninglöst.
Puss och go'natt på er! :)
 
 

Jag mår dålig när andra mår dåligt.

Det är alltid så, jag vaknar är på glatt humör och vill ba ut och dansa och sjunga för att få ut min glädje, har alltid varit en glad person, men sen är det alltid någon som drar ner allting, vill verkligen inte beskylla någon nu men det händer alltid, sen så man själv är deppig så kommer den personen och är jätte glad!? Wtf.. blir typ irriterad haha! Sen får man förfrågan varför man alltid är så deppig!? 
Jag har iaf bestämt mig för att bara dunka musik i lurarna och vara glad och få ut mina happy feeling för mig själv. Orkar inte att varenda dag ska bli förstörd p.ga. en person som vill dra ner mitt humör! No way sherlock jag ska fortsätta vara glad :D 
Håll humöret uppe, jag tror du kommer må bättre själv då! :D
 
 

Fotbollsgalan!

Idag var det Fotbollsgalan, såg ni på det? För er som inte såg vann Zlatan Ibrahimovic guldbollen för sjunde gången.  Vad tycker ni om det? Tycker ni att det var bra/dåligt, eller tycker ni någon annan skulle vunnit priset i år? :) 
Jag har själv inte varit så insatt med Zlatans presteringar den här säsongen om jag ska vara helt ärlig. Jag är säker på att han förtjänade den men alltid kul att höra folk åsikter. 
Puss.

Fråga på!

Jag sitter vid datorn och slöar lite, väntar på att mina sega vän ska sova klart så jag får träffa honom lite :) Long time no see. Annars har jag varit i skolan och väntat på ett telefon samtal. Jag ringde samt Trygg hansa om mitt ärende där och det verkar inte gå så mycket framåt, börjar allvarligt talat få panik!
Haha inte det vackraste bilden, men man tar det man har, så tråkigt med bra text utan bild, min åsikt!
Frågorna har börjat komma, fråga gärna på mera! Alla svar får ni på Onsdag eftermiddag :) 

Frågestund!

Fråga vad ni vill! Passa på nu ;)!

♥♥♥♥♥♥♥

Alla har nog en låt som betyder extra mycket för er? Sant? Jag har i alla fall en låt som är väldigt speciell för mig för att jag har varit med om exakt samma sak som texten beskriver, det är väl därför den betyder så mycket antar jag.. Om jag ska vara helt ärligt så blir jag nog lite ledsen när jag lyssnar på den, men det är så vacker. Haha sen stör jag mig lite då jag sätter på låten och folk bara den är såååå bra!! Och sen fattar de inte ens var människan sjunger? Lol.. pinsamt men ja det är bara min åsikt, kanske melodin som är bra? Tycker iaf att det är texten som är vacker, och ja, jag förstår vad han sjunger.
Puss.
 
 
Har du det mon lissom mig?
Jeg kan se du har grædt igen
står du ved en skillevej?
jeg tror, jeg ved hvor vi skal hen
det ville være så let
vi kunne lade som ingenting
hvad nu hvis jeg holdt dig tæt?

og vi ku blive lidt - bare et øjeblik
her i drømmene
men jeg ved jo godt
jeg kan ik' leve med, ville hade mig selv
hvis jeg holdt dig her - du fortjener mer'

ja jeg ved du - du må videre nu
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uuh)
jeg lader dig flyve (uhh)
det på tide du bli'r, du bli'r glad igen

sæt dig ned skat og giv mig lige 2 minutter nu
jeg leder efter
men der findes ingen ord som jeg kan bruge
jeg ved det kommer til at lyde dumt
jeg ved det kommer til at gøre ondt
men jeg skylder dig at være ærlig

og jeg kan ik' leve med
ville hade mig selv
hvis jeg holdt dig her - du fortjener mer'

ja jeg ved du - du må videre nu
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uhh)
jeg lader dig flyve (uhh)
det er på tide du bli'r, bli'r glad igen

det er ikke nogens fejl
lov mig du ik' ændrer dig
jeg ved at du en dag vil finde lykken (uhh)

ja jeg ved du (ja jeg ved) - du må videre nu (du må videre nu)
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uhh) (jeg gi'r slip)
jeg lader dig flyve (uhh) (lader dig flyve)
det er på tide du bli'r, du bli'r glad igen

ja jeg ved du (ja jeg ved) - du må videre nu (du må videre nu)
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uhh) (jeg gi'r slip)
jeg lader dig flyv (uhh) (lader dig flyve)
det er på tide du blir, du blir glad igen
 
 

 
 
 
 

Var glad över den du är!

Folk kommer inte alltid förstå, kommer inte alltid hålla med dig, kommer inte alltid lita på de du säger. Men det spelar ingen roll, så länge du är lycklig spelar det ingen roll vad någon säger. Tänk och fortsätt med det som gör dig lyckig och inte andra. Om man hela tiden ska leva sitt liv för andras skull är det meningslöst, jag vet att det finns någonting som gör dig lycklig? Någon tanke som inte är sann men att den tanken gör dig lycklig? Skit då i vad andra säger :) Alla människor ska ha rätten att vara lycklig!
 

Hemma!

Nu är jag hemma efter en awesome kväll på krogen. Det med började med att jag var hos Klabbe och förade, sen drog vi ut till klubben och dansade gärnet. Jag träffade massor med fina vänner och det var sjukt kul! Jag slaggade hos Adam, mys. Och nu är jag hemma. Skulle börja plugga, sen insåg jag att mina skolpapper är hos mamma, måste börja om med allt! För min dator har krachat, kul! (y) 

Är iaf sjukt trött och seg i kroppen och ska hoppa in i en lång dusch och värma mig, innan Mimmi kommer hit :) 
Hoppas eran kväll var super! ;)
Puss!
 

DAGENS TIPS!

 
Nu har jag börjar med dagens tips. Bättre sent än aldrig? Jag vet att många undrar hur man kan få fylliga fransar. Jag har ett lite tips som jag brukar göra för att få fylliga franser. jag kan dock inte lova att det funkar för alla, för alla använder olika saker för att få dem som man själv vill ha dem :) Men jag brukar alltid göra så här:
 
1.
 
Börjar med att använda den här ganska ordentligt, så det blir ett litet lager. Den här mascaran fungerar utmärkt för mig, det blir inte klumpar eller något.
 
2.
 

Sen använder jag den här godingen för att få fransarna längre ooch tjockare, detta funkar super bra haha! Prova ni, det kanske fungerar för er också :)
Puss..

Den känslan!

Nu är den känslan tillbaka igen, den då mna inte vet vad man vill. Den kommer och går lite som den vill, men fina människor, när den känslan kommer så tänk bara på era posetiva saker. Ni är vackra och underbara personer alla har alltid någonting posetivt även om det inte alltid känns så. Har själv känt mig som en svikare, ful, äcklig och massa annat, men tänk att det alltid finns någon där ute som inte bryr sig, alla människor har svagheter och det är bara fakta. Men alla är människor! Respektera folk som de är! ♥♥♥♥

KRYSSNINGEN!!!!

Shit vad roligt det var! Vi dansade och festade tills 5. Skrek och sjöng så rösten är helt paj idag x) Haha men det var nog bland det roligaste som jag gjort på länge, alla var så roliga och underbara! Kvällen var verkligen toppen! (y) Jag och Adam hade en egen hytt, supermysigt!
Här är några bilder från resan, fotade inte så mycket direkt men här är några:














Skolan



Sitter i skolan och väntar på nästa lektion: Estetisk verksamhet. Jag är sjukt trött med taggad till tusen! Hoppas verkligen kvällen kommer bli toppen alltså. Men känner mig stressad. Slutar fyra, måste hem och packa, duscha, fixa mig, äta och var klar att åka vid sex. Jag har iaf fått ett godkännande att jag får vara ledig imorgon. Toppen (y)
Mer planer för helgen har jag dock inte haha. Men mer update later.
Puss!

Solariumet!



Hej sitter på Solariumet inne i stan och håller Steffie sällskap. Hon har snart solat klart och då ska vi till pendeln. Jag ska åka och möta upp Nicke som ska sova hos mig! Mysfaktor :)
Vad ska ni göra ikväll? ^^
Puss!

Skolan..



Bilder från Halloween + Utgång!











Kvällen!

Igår kväll var super roligt.. Vi var på hemmafest sen utgång! Wihooo.. Sen drog vi hem till Adam och slaggade.. Var verkligen en superkväll! Vi mötte Jocke ute också :)
Hur var eran Halloween?
Puss!

HAPPY HALLOWEEN!

Nu blir de Fest+Utgång. Kan inte bli bättre! Ha en underbar kväll, för de ska vi ha!


Pussar / Steffie och Adam :)

Väntan..



Sitter vid Medborgarplatsen med Steffie och väntar på att Sebbe ska gymma klart. Sen ska jag åka hem till Adam och vi ska börja fixa oss in för Halloween ikväll. Tror att den här kvällen kommer bli riktigt lyckad faktiskt. Chillkrök i stan och sen utgång! Wihoo.. Kommer träffa massa vänner som jag inte träffat på ett tag, lovely. Men ska vara social med Steffie nu, update på Halloween outfits kommer sen :)
Puss.

Väntar på min bästiiiee!



Är på Arlanda, Snart kommer bästisen!!! <3

Lite Stress.

Gaaash har legat uppe FETT länge nu, Steffie har fortfarande inte vaknat.. Blä.. Har så tråkigt att jag ligger i sängen och fotar egopix. Lol. Hoppas hon kommer upp snart. Måste hem och plugga innan Halloween festen ikväll! :)
Puss!


Haha min lillebror är så söt!



Fick dessa sms av honom nyss.. Haha han är så söt. Nu ligger de tydligen massa mattor pp en hög i hallen.. Han hade inte lycktats fixa lampan i alla fall. Sen tog han inte bort dem efter sig så jag har INGEN aning om hur det ser ut där hemma nu, men har lärt mig att det är tanken som räknas ^^

Nov. 02, 2012



Har ni någon gång lyssnat på en låt som ni ÄLSKAR och försökt hålla tårarna borta? Jag har min favorit låt, jag vet att jag inte att få tårarna att sluta rinna om kag lyssnar på den, men jag kan ju inte sluta lyssna eftersom det är min favorit låt?! Haha ilands problem här. Låten är i alla fall supermysigt. Har har mina favorit rader i låten, om man översätter till svenska så sjunger han
"Ja jag vet, att du måste gå vidare nu, men baby du ska veta att du är helt perfekt. Jag släpper taget, jag låter dig flyga. Det är på tiden att du blir glad igen."
Underbar låt!

Godmorgon.

Är någon annan vaken? Det känns som jag är den ända som är uppe nu. Klockan är tio på morgonen, alla sover, jag ligger ensam i ett rum, kollar ut. På gatorna är de tomt, bladen flyger runt och jag följer dem med blicken.

Hej btw. Jag måste bara säga att vara vaken då andra sover är det absolut värsta jag vet. Jag kan inte sova, vet inte varför. Jag borde vara rätt glad för idag kommer mkn bästiiiie hem ^^ Äntligen får jag träffa honom igen! Nu ligger jag

bara och funderar på om någon skulle vakna ifall jag gick upp?!

RSS 2.0