Leker med Steffies kamera!

Steffie duschar och jag leker med hennes webcam, mohaha! 
Idag var vi i stan och Kista och hittade jättefin outfit tills Halloween i helgen :) Sen var jag hemma och pratade med mamma, VÄRLDENS BÄSTA NYHET!!! Sen gick vi ut och käkade och pratade om himel och jord, supermysigt att få prata med mamma lite :)
Puss!
 
 

B2 Gästbloggar

 
 
Hello på er! 
 
Här är B2 som gästbloggar på steffies blogg. 
Hoppas ni har haft en toppen helg för det har jag och steffie haft! 
Vi ska snart dra in till stan och hitta på något. 
Vi hörs! 

Helgen!

Jag har tyvärr inte haft tillgång till att blogga under helgen därför att datorn/internet har varit down. Men här kommer helgen i bitar.
 
Fredag:
Vi var hemma hos min killkompis och hans kompis, jag Steffie och Betty :D Haha, vi hade chillkrök, dansade och snackade, det var verkligen supermysigt ^^
 
Lördag:
Jag och Steffie köpte chips, dipp, godis och läsk och kollade på film och myste galet. Satt och halvt grät till olika filmer, buhu. 
 
Söndags:
Oj minns typ inte haha.. vi var i stan och så sen drog vi till Steffie och satt och snackade lite hihi. 
 
Idag ska vi in till stan och träffa en kompis typ, sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda men de får vi se. Puss.
 
 

Äntligen hemma!

Såå nu är jag hemma efter en mysig kväll i stan med mina babes. Måse dock erkänna att det var kallt som fan, haha. Frös typ ihjäl! Men men.. Först åt jag Sushi med Ivan, men mötte vi upp andra och satt på Waynes och pratade. Länge sedan jag träffade alla! :)
Hoppas eran dag vad bäst, hihi!
Puss!
 

Godnatt!

Jag är helt slut.

Ligger i sängen heeelt slut. Vilken dag det har varit så mycket jobb att jag inte vet vart jag skulle göra. Började en filminspelning inne på söder, åkte sedan vidare till slussen där den fortsatte. Efter det drog vi hem till en killkompis där resten filmades. Puuuh, dock var de bara 9 timmars arbete, men ändå. Många av timmarna var utomhus, det är inte roligt i detta väder kan jag lova. Därför var det supermysigt att krypa ner i sängen med varm choklad och tv-serier :) Hoppas ni andra har haft en superbra dag.
Puss!

Gamla bilder!

Haha satt och kollade igenom datorn och hittade massa gamla bilder, shit vilket skillnad från idag säger jag bara. Vet egentligen inte om jag vill lägga upp dem, men några kan ni får se :) Tycker faktisk det är rätt kul att gå igenom gamla bilder, haha!
Tänkte att jag skulle lägga ut bilder i ordning från dess så jag började ta egobilder, inte en vacker syn, men bjuder på mig själv för kan vara kul att se hur jag utvecklas igenom åren,
Puss!
 
2006?
 
Hahah 07?
 
2009, typ.
 
Åh mitt håååår!! 2010.
 
2011.
 
2012!

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång praktik dag. Det började med att jag och Adam fick åka in till stan och handla massa grejer till vår filminspelning imorgon. Sen lunchade vi i stan! Supermys.
Nu sitter jag och äter och kollar på tv-serier, woop. Snart ska jag ut och möte en kompis, haha!
Satt dock och lyssnade igenom Rasmus Seebach alla låter, han är så sjukt duktig, älskar. Hans låttexter är så vackra :') haha anyway ska börja göra mig klar nu!
Puss!
 
Bästa skärpan ever..

Godnatt!

Tårarna bara rinner som ett vattenfall!

Jag kan inte sluta gråta.. Tårarna rinner och rinner, har aldrig varit med om något liknande. Det beror på så många saker just nu. Jag satt och lyssnade på en låt med min absoluta favorit artist Rasmus Seebach. Så ligger jag och lyssnar på låten tänker att han sjunger om exakt samma sak som mitt liv är nu, allt passade bara så sjukt bra in på mig. Jag älskar låten något otroligt, han gör så bra musik. Detta fick mig verkligen att åka tillbaka till Danmark, saknar allt så himla mycket, kan inte beskriva detta med ord. Gash snälla tårar sluta rinna, tror de är lite glädje tårar också! Men lyssna på den här låten, speciellt texten, så underbart vacker! ♥ 
 
 
 
Har du det mon lissom mig?
Jeg kan se du har grædt igen
Står du ved en skillevej?
Jeg tror, jeg ved hvor vi skal hen
Det ville være så let
Vi kunne lade som ingenting
Hvad nu hvis jeg holdt dig tæt?

Og vi ku blive lidt - bare et øjeblik
her i drømmene
men jeg ved jo godt
jeg kan ik' leve med, ville hade mig selv
hvis jeg holdt dig her - du fortjener mer'

ja jeg ved du - du må videre nu
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uuh)
jeg lader dig flyve (uhh)
det på tide du bli'r, du bli'r glad igen

sæt dig ned skat og giv mig lige 2 minutter nu
jeg leder efter
men der findes ingen ord som jeg kan bruge
jeg ved det kommer til at lyde dumt
jeg ved det kommer til at gøre ondt
men jeg skylder dig at være ærlig

og jeg kan ik' leve med
ville hade mig selv
hvis jeg holdt dig her - du fortjener mer'

ja jeg ved du - du må videre nu
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uhh)
jeg lader dig flyve (uhh)
det er på tide du bli'r, bli'r glad igen

det er ikke nogens fejl
lov mig du ik' ændrer dig
jeg ved at du en dag vil finde lykken (uhh)

ja jeg ved du (ja jeg ved) - du må videre nu (du må videre nu)
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uhh) (jeg gi'r slip)
jeg lader dig flyve (uhh) (lader dig flyve)
det er på tide du bli'r, du bli'r glad igen

ja jeg ved du (ja jeg ved) - du må videre nu (du må videre nu)
du skal vide (du er helt perfekt)
baby jeg gir slip (uhh) (jeg gi'r slip)
jeg lader dig flyv (uhh) (lader dig flyve)
det er på tide du blir, du blir glad igen

Steffie tipsar!


Har ni någonsinn fått den känslan av att ni är ensamma och oälskade? Om jag ska vara ärligt har jag haft det ett par gånger, då jag bara känner mig ledsen och besviken på allt. Då jag egentligen bara vill åka iväg någonstans för att kolla om någon verkligen ens skulle sakna mig. Ta en flygplan någon helt annanstans och börja om på 0. Sen kommer jag tillbaka till verkligheten och inser att det inte fungerar på de sättet. Då tar jag på mig skorna, tar med mobilen och hörlurarna och går ut på en långpromenad. Går iväg med musik i lurarna. Det brukar ärligtalat sluta med att tårarna inte slutar rinna, men sen inser man att det finns folk som faktisk bryr sig, som är snälla. Efter ett tag börjar jag blir mer glad en ledsen och det slutar med att jag bara kollar på det posetiva i livet, det finns alltid något posetivt :) Jag rekomenderar faktiskt att gå promenera då du är ledsen, jag brukar iaf må bättre av det :)
Puss!
 

Bra och dålig kväll!

Igår var sjukt awesome! Firade med släkten och allt, det var verkligen supermysigt! Fick massa saker, presentkort på Belle shoes. Där var jag idag och köpte en ny väska och skinjacka. Sen fick jag en Esada parfym, pengar, smink och underkläder, woop woop! 
Senare på kvällen drog Jag, Andreas, Johan och Ceasar. Det var mysigt som fan! :$ Hihi.. Sen hände en sak som inte alls var så roligt, jag drog ifrån klubben för att fixa med det lite och slutade med att jag kom hem 4 i morse :/
Men i helhet var det en toppen kväll! Vad gjorde ni igår? :)
Puss!
 
 
Här är parfymen, doftar underbart!

Alla är vackra!

Jag förstår inte. Varför man duger när någon vill ha nåt. Varför man är osynlig annars, varför folk inte lyssnar. Har ni aldrig känt så? Helt osynliga för världen, ingen som lyssnar.. Har känt så flera gånger, att om man försvinner, är det ingen som kommer sakna mig. Haha jag vet att det inte är sant, men får bara en sån känsla ibland. Många andra får också det, men de viktigaste att komma ihåg: Alla är vackra, alla är betydelsefulla. Så bara fortätt simma, fortätt simma! 
Puss!
 

Snart kommer släkten!

Sjukt mysigt! Vi har bakat och fixat hela dagen, och snart kommer dem! Vi Jag gjorde tårta, haha den blev jätte söt! Sen ikväll blir de utgång :D Wihoo! Är jätte taggad haha! Så idag kommer nog inte bli en bra dag att uppdatera, men skriver väl kanske ett inlägg senare eller imorgon!
Puss!
 
 

Hemma efter en toppen kväll!

Så nu är jag äntligen hemma efter en mysig kväll. Träffade Nathalie och Steffie i stan och senare däk Ivan upp, mys. Vi Käkade lite och var på laserdome och drack lite medans brorsan hade laserdome kalas! (y) Jätte trevligt. Nu ligger jag och Nathalie i min säng och kollar på vänner. Haha super kul. Och imorgon kommer släkten hit och vi ska fira mig, sedan blir det ut på krogen, woop! 
 
En ny bild på håret!

Trött chey!

Har legat och degat framför datorn ett tag nu, är nästan så trött att jag inte orkar sova.. illa! Så nu blir de att stänga av datorn, borsta tänderna och sova. Praktik imorgon vid halv 11, wihoo! Haha skulle helst ligga kvar i min säng och få sova uuuuuut ordentligt imorgon! 
Natti! Puss!
 

Bilder från frisören!

Före:
 
 
Under tiden: 
 
 
Efter:
 
 
 
Vad tycks!?
 

Gårdagen!

Hej! Har faktiskt inte orkat blogga idag. Vaknade imorgon och var såååå trött. Vi käkade pizza och spelade tv-spel. Sinnessjukt mysigt iaf. Gårdagen var ett stort +, Hade en trevlig och galen kväll alltså. 
Sen var det ju praiktik idag, kan medge att jag inte alls var taggad på de för 5-öre. Men ett jobb är ett jobb haha.. Nothing to do about it. Vi åkte runt och fotograferade plater i Stockholm som vi ska ha att filma på i nästa vecka. Efter det drog jag till frisören. Bilder får ni i nästa inlägg ;)
 
 

LIll-Lördag! Woop woop!

Ha en awesome kväll, Update tomorrow! :D

Hos Johan!

vi sitter hos Johan och myser nu! Har varit med Steffie hemma hos henne och plattade håret och sminkade mig, sen åt vi pizza :) Gottish! Sen mötte jag upp Johan och Adam vid älvsjö och nu sitter vi här med Jocke! Vi har spelat Marioklart och spelat lite spel, samt lyssnat på musik! 
Puss!
 

Någon som såg?

Sverige - Tyskland igår? 
Det slutade med 4-4. Vad tycker ni om Matchen? Vilket lag spelade bäst?Själv såg jag inte matchen faktiskt. Jag  hade fyllt upp med att fira min 18-års dag, men hade gärna sett matchen. Tycker de är sjukt kul att kolla på fotboll. Synd bara att Sverige inte tog hem matchen. Sad! 
 
Sitter fortfarande på praktiken, Vi håller på att planera resten. Blir förmodeligen ut och filma nu. Update later!
Puss!

Praktik jobb i sängen

Sitter på praktiken nu, vi håller på att jobba med filmning men jag ligger i sängen och halvsover istället ;) Är så  trött fast jag sov nästan 13 timmar inatt. Sjukt! På onsadg börjar vi filma till våran film, det är ganska spännande, och vi håller på att välja ut kläder till spelningen, johans kläder alltså.. vissa är väl lite mer gay än.. ja vet inte! Men jag är inre direkt förvånad haha.. 
 
 
Johan favorit typ!
 
HAHAH Johans outfit för 9 år sen.. går under!

BÄSTA FÖDELSEDAGEN!!

Det här har nog varit än av mina bästa födelsedagar. Har spenderat dagen med vännerna i stan, och Adam fina vännen köpte cheesecake till mig. Skulle också köpa cigg och you know what? han bakom kassan frågade inte efter legg.. Blev fett besviken alltså. Jag som var så taggad på att få visa de :( Hahah.. Efter de drog jag ut och käkade med familjen och ett par familjekompisar. Det var supermysigt att hinna prata med alla och fick fina presenter. Kommer nog lägga upp bilder på vad jag har fått imorgon :) Dagen har iaf varit toppad <3!
Imorgon är det praktik halv 11, så snart är det dax att hoppa i säng.
Hoppas eran dag har varit super.
Puss!

Mot staden!var

Ska fixa det sista hemma, sminka mig, och lite mer. Sen ska jag möta upp Steffie i stan! Vet inte vad vi ska göra än, men blir skönt att komma ut lite, eftersom jag suttit hemma hela dagen utan att komma ut. Kanske blir en promenad eller fika. Som sagt, vi får se. Senare ikväll ska vi äta ute med familjen, kommer bli supermysigt!
Puss på er!

Godmorgon!

Skönt att få ett par timmars sömn måste jag säga. Och hitills har jag fått så sjukt gulligt gratulationer. 1 Som fick mig att börja gråta på riktigt var denna:
 
Herregud vad tårarna rann då jag läste den här. Jag måste erkänna att om jag kunde spola tillbaka tiden så skulle jag göra de, allt för att få uppleva old times, bara 1 gång till! Har under mina 18 år haft underbara vänner. Jag saknar allt som de var förut, men it's the past. NI har väl också känt att ni bara vill tillbaka till ett speciellt moment? Bara få uppleva just den "scenen" av ditt liv.
Vill bara visa med detta gratulation som Sara skrev, att de finns så underbara vänner.  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Nu blir de duschen och lunch. Puss.

16 OKTOBER = MIN FÖDELSEDAG!

Nu är jag äntligen 18, wihoo!
Jag är så glad! Detta kommer bli den bästa födelsedagen ever, no kidding!  såg massa bilder på mig då jag var liten som mamma hade lagt upp på facebook och jämförde. Tycker ni jag är mig lik? ;) Haha själv tycker jag väl inte att jag är så jättelik mig själv! Nu ska jag fortsätta kolla på serier eftersom jag är ledig från min praktik imorgon.
Puss!

Äntligen hemma!

Måste medge att de super skönt att krypa ner i sängen framför lite serier. Speciellt när de är så dåligt väder ute. Hade dock en mysig kväll i stan med massa vänner. Det började med att jag mötte upp Stephanie i stan, sen träffade vi hennes kompis och fikade! Jag var dock super blöt då jag kom hem, usch för regn! Men jag är lika glad för de eftersom jag blir 18 om 1 timme cirka, woop! 
 
Vad har ni gjort ikväll?

1 DAG TILL 18!!!!!!!!!

Shit vad tiden går fort egentligen. Känns nyss osm jag gick i 7:an och imorgon fyller jag 18 år. Känns ganska overkligt faktiskt. Fine, alla mina vänner är 18+ typ, men jag har alltid varit den yngsta, hon som har åkt hem då alla andra går ut på krogen. Nu i helgen ska jag följa med. Har längtat sjuk länge efter den dagen, men nu helt plötsligt känns de lite skrämande. Det kommer låta lite konstigt, men jag skulle nog vilja vara 17 ett litet tag till.. vetinte varför, känns bara som jag kommer sakna allt som det är nu. Men jag ska absolut inte klaga :) Kommer bli super kul! 
Puss!
 
 

Godmorgon!

Har ni sovit bra? 
Jag vaknade ett par gånger inatt av att de var för vamt, öppnade då fönstret men var tvungen att stänga de ganska direkt för ögonen började rinna os.v.. lite surt men vad gör man? Jag är ändå super glad, you know why? Imorgon är min födelsedag och jag är jätte taggad!! Har längtat efter den här dagen i en evighet och nu kommer den äntligen hihi ^^ Och på Lördag är de utgång med mina nyköpta kläder. Nu kan de nästan inte bli bättre! Tummen upp!
 
Nu ska jag röra mig mot Praktiken.
 

God natt!

 
Nu är dax för migatt krypa ner och få lite sömn, så jag orkar med min praktik imorgon. Börjar vid halv 11 så de ska inte vara några problem att orka gå upp. Jag ska blogga då jag får tag i en dator, annars får jag kriva inlägg då jag kommer hem. Natti & Puss!

OS 2012 - London!

Var de någon av er som kollade på OS i år? Jag tränade gymnastik väldigt mycket förut så de var jag såklart tvungen att titta på! ;) Alla var verkligen sjukt duktiga! Blir så glad av att kolla på det. Tror faktiskt inte att jag såg så mycker mer av Sommar OS.. Pinsamt med tanken på att jag gillar att kolla på olika sporter.
 
Vad såg ni på Sommar OS? 
 
 
Grattis till Gaby Douglas som vann damernas mångkamp!

 

Jag älskar sport!

Som rubriken säger så älskar jag sport och därför kommer detta att bli en liten sportig blogg också! Många Sport nyheter kommer finnas att läsa om här så de är bara ge en kommentar om de är något speciellt du vill läsa om :) Jag kommer skriva om alla möjliga sporter, men såklart kommer jag uppdatera som vanligt om massa annat också. Hoppas ni alla haft en mysig kväll i alla fall! 
 
Håller du på något lag? 
 
 
 

Bakfull och seg!

Hej!
Hur var eran gårkväll? Min var sjukt roligt, skrattade så mycket så jag nästan fick magrutor. Jag, Adam, Fredrik och Kim drog till en kompis i Sundbyberg och skulle förkröka innan krogen, men de blev ingen utgång alls faktiskt. Vi stannande där till sent och åt, drack och hade de jättekul! Magnus som vi var hos bodde extremt fint, ni anar inte hur avundsjuk jag blev igår. Högt i tak och disco belysningen var på ;) Grr..
Kände mig dock sjukt äcklig och seg då jag vaknade, men eftersom jag fyller år på Tisdag så åkte jag ändå med mamma för att handla lite nya kläder till festen & utgången, woop! 
 
   
 
 
 

Trött på allt drama &amp; allt skitsnack!

 
Jag börjar blå så jävla trött på allt skitsnack nu & allt drama med framför allt. Nu för tiden kan man inte ens träffas och ha trevligt  utan att de ska bli massa drama. Det är verkligen skittråkigt att de alltid måste vara på samma sätt. När ska folk lära sig att man inte alltid måste bete sig som man gör? Varför ska man inte kunna träffas och mysa utan att folk ska bli aggressiva och bete sig illa? Detta har gjort att jag vill hålla mig borta och nästan hellre vara för mig själv, faktiskt. Ni kanske känner igen er? Att man bara vill vara hemma och mysa med familjen istället för åka in till stan för att man redan vet innan att: Okej de kommer bli drama.. Hur roligt är detta på en skala. Hoppas detta kommer bli bättre snart, annars skiter jag i allting. 
Puss!

Woop woop!

Nu blir de iväg till Sollentuna med mina babes ;) kommer bli mysigt! Ska börja röra mig till stan nu, har dock ingen aning om vad vi ska göra men de brukar sluta bra. Dock kommer jag förmodligen inte ha tillgång till dator under kvällen, men hoppas ni har de mysigt ikväll ni med :) 
Puss! 

Saker ni kanske inte vet!

 
 
Visste ni att man kan vara allergisk mot kyla? Nu vet ni! under hösen nu har jag utvecklat någon sorts av allergi eller vad man nu ska kalla de. Så fårt jag går ut får jag utslag på armarna och jag fryser nästan hela tiden.. Kan också bli helt rinnig i ögonen och hostar/nyser. Skitjobbigt. Det värsta är nog att folk inte tror på det.. haha ofta man skullle gå runt och göra sig till för att få uppmärksamhet? Lol. 
Det är nog för att de är så pass ovanligt, jag menar, jag har aldrig trääffat på någon som "lider" av samma sak som jag. Sen får man alltid höra: 
- Men klä bara på dig mer..
Haha som att de skulle göra saken mycket bättre, not. Oavsett hur mycket kläder man har på sig så försvinner inte allergin? men alltid lika kul att höra folks åsikter ;) 
 
Puss!

Behandlad som en dörrmatta?

Gash, sluta försöka köra över mig, jag är fan ingen dörrmatta som du kan stamppa på lite när du känner för de? Jag är en människa, en person som bryr sig mer om andra än om mig själv. En person som skulle göra typ vadsomhelst för dig, men nähä.. Skitsamma, tycker de är dags att behandla folk med respekt!? Vart är vägen påväg ibland? Lol jag orkar inte inte ens. Man duger då personen i fråga inte har något bättre för sig, typ ett tidsfördriv? Är de bara jag som har känt såhär? Detta skulle inte bli en deppblogg, men ibland är man bara så trött på allt.

Det är väl det viktigaste?

Att man är den man är. Det är väl de som är de viktigaste? Att man inte måste se helt perfekt ut? Ha nyaste kläderna, alltid perfekt hår och smink? Kom igen, på riktigt? Du måste inte vara perfekt för att bli umtyckt, allt människor är fina, jag menar verkligen det. Är så trött på att man ska se ut som en barbie för att vara snygg? Helt seriöst, nej. Alla har sin egna stil och allting ska vara accepterat, enligt mig. Stå på er och våga säga att ni är fina. :) 
Puss!

Ta mig tillbaka till sommaren?

Fina vännen Nathalie, påväg till Pride i tantolunden! Väldigt mysig dag med mina fina babes! Saknar sommar något otroligt just nu, vill bara ha tillbaka den :)
Puss!
 

Min bästavän!

För att ni ska få veta lite mer om mitt liv så kan jag berätta att jag har 1 bästavän. Vi umgås nästa varje dag och vi har gjort i ungefär 1 år, sen han började i min klass! Vi kommer jättebra överens och har alltid superkul tillsammans. Det gör ju att skolan blir en lite roligare plats också, om man har sin bästavän där?

Min dröm!

Hej! Nu har jag tänkt att börja blogga. Har gjort det ett par gånger förut men då har de varit mycket annat i vägen, så nu kör vi på en helt ny start! Har först tänkt berätta om mig själv.
Jag heter Steffie och är 18 år om 3 dagar, jag läser media sista året på John Bauergymnasiet i Stockholm för att sedan utbilda mig till Modell Fotograf! Min fritid går alltså mycket ut på att fotografera och redigera bilder. Annars är jag med vännerna eller familjen.
detta var lite snabb information om mig. Mer kommer märkas i bloggen. Hoppas de är bra med er!
Puss!

RSS 2.0