Super trött efter en praktik dag.

Alltid missnöjd..



Jag har som många andra varit missnöjd över någonting på min kropp, har alltid känt att jag inte kan leva ut och vara den person som jag verkligen är, jag är en sån glad tjej som skrattar sig igenom dagarna, men det märks nästan inte. You know why? För att jag skäms, jag skäms över mitt leende och visar det (sällan) på bild. Folk kan tycka att det är en liten grej, men kag lider med folk som skäms för andra saker på sina kroppar. Men sanningen är ju att om ingen hade snackat skit, kollat snett osv,osv, osv.. hade folk inte skämts lika mycket, jag hade aldrig gjort det då. Nu blev detta är halvt deppig novell igen haha, ops ^^
Just nu känner jag att jag inte bryr mig vad folk tycker, as long as i'm happy :)
Puss!

Insidan eller utsidan?

 
Ligger i sängen och har kollat på massa filmer eftersom jag inte kunde sova. Mår illa och har huvudvärk, att vara sjuk har aldrig varit min grej alltså, haha. Har praktik imorgon men mår jag inte bättre får jag stanna hemma, och eventuellt ta en promenad för att få lite frisk luft. 
 
Sen kom jag få en annan sak, det sägs att det är insidan som räknas och blablabla, detta betyder att man egentligen inte behöver lägga ner tid på att sminka sig, platta håret, o.sv.. Men ändå gör folk det. Varför säga att det är insidan som räknas om man går efter utseendet? Om jag ska vara helt allvarlig så tror jag mest på detta citat:
"Det är insidan som räknas men det är utsidan som ger insidan en chans"  

Men ska nog sluta stå massvis med timmar framför spegeln för att försöka se så bra ut som möjligt, det är slöseri med tid enligt mig. Man är fin utan smink också och det är något som är viktigt att veta :)
 
Sen fattar jag ju självklart att man vill fixa sig för t.ex. fest/date osv.. men det är inte det viktigaste. Ett leende är bättre än allt smink i världen. 
Puss.
 
 

Sjukling. - God lunch!

Usch och fy, ligger i sängen med varm choklad framför en bra film. Vaknade flera gånger inatt av attnjag mådde riktigt dåligt. Att vara sjuk är nog det värsta som finns. Tycker egentligen inte att det är jobbigt att vara just sjuk, utan att bara ligga i sängen och låta tankarna springa iväg. I don't like that. Gillar inte när man börja tänka på något som man verkligen inte vill tänka på, och det är det jag gör, alltid. Samma sak är det när jag lyssnar på vissa låtar, de kopplas direkt till en person eller ett minne.. Nej.. Nu ska jag försöka sova och hoppas på en mysig dröm istället. Puss.
 

Kvällen har varit på topp.

Jag sitter på Nattbussen med Adam med älskade bästis, påväg hem till mig efter en super kväll på Zipper. Musiken var dock inte den bästa just ikväll med människorna och stämningen var på topp, jag hoppas ni haft en superkväll.
Puss!


Jag och min snygga vän :D!

Perfektion?



Jag har alltid undrar lite över ordet perfektion. Vad exakt innebär perfektion? Jag menar, är det samma sak som att vara perfekt? För iaf har jag en följdfråga. Vad är perfekt? Är det någon ideal som jag missat? Eller innebär det att en person är perfekt för just DIG? Isf är det ju förståligt hur folk tänker :) Men då gäller det ju personligheten också, som enligt mig är den absolut viktigaste delen.
Ops dax att kliva av bussen och tagga party. Puss på er!

Alla människor är vackra!

Alla människor är vackra. Jag mår så dåligt när folk lägger ut bilder eller när de säger att det inte duger till något. Detta beror på att jag själv har varit i samma situation. Jag har också känt att jag inte duger till något, att jag inte fattar varför folk skulle lägga tid på mig? varför skulle man det, jag är ju bara mig själv, inte perfekt någonstans. Finns så många finasre människor här i världen så varför skulle man stanna hos just mig? 
 
Men ska man tänska så här så kommer man aldrig bli lycklig. Det finns människor som verkligen gillar dig, varför? Jo för att just du är som DU är. Du är fin, vacker och alldelses perfekt :) Låt ingen någonsinn säga något annat till dig. Ta inte åt dig, för alla människor är super vackra :) 
Puss.
 

Blogg paus - Avslutad!

Jag tog en paus från mitt bloggande ett tag, det blev för mycket stress och hade massa annat att tänka på än bloggen. Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, nu när jag har mer tid. Kommer blogga regelbundet, eller iaf så ofta jag har möjlighet. Just nu sitter jag hemma hos Steffie och håller henne sällskap, ska snart hem, duscha och fixa mig inför en kväll med vännerna :) 
Hoppas ni har en bra början på kvällen.
Puss.

RSS 2.0